Üzemeltető Nyilatkozat

Üzemeltető adatai:

Bányai E.Gabriella

Székhely: 2315 Szigethalom, XVIII.A utca 5.sz.

Adószám: 68319724-1-33

Nyilvántartási szám: 51575496

Bankszámlaszám: OTP Zrt. : 11773119-12143766

Honlap: www.csodaso.hu

E-mail cím: info@csodaso.hu

Tel./fax: (+36) 24 657 569

Mobil: (+36) 30 470 4737

 

 

Jogi nyilatkozat

A csodaso.hu oldalain megjelenő híreket, tudósításokat, riportokat szakmai portálokról, illetve ide vonatkozó blogokról gyűjtjük össze, vagy saját forrásból közöljük. A külső hírforrást minden esetben megjelöljük. A cikkek fordítása saját szellemi tulajdonunk, azt részben vagy egészben közölni kizárólag forrásmegjelöléssel és a csodaso.hu -ra mutató link mellékelésével szabad. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy egyes, külső forrásból származó anyagokat rövidítve, de tartalmi változtatás nélkül közöljünk, illetve a hazai közönség számára releváns adatokkal, információkkal, példákkal egészítsük ki. Saját, eredeti híranyagaink és elemzéseink kizárólag forrásmegjelöléssel idézhetők, avagy linkelhetők! A csodaso.hu weboldal layoutja, grafikai megoldásai Bányai E. Gabriella szellemi tulajdona, annak másolása elemeiben és teljességében is tilos. A CsodaSó felelősséget érez a környezetünkért. Ahol lehetséges, a hazai és környezetbarát termékeket választja, minimálisra szorítja a papír alapú tevékenységét, és lehetőleg újrahasznosított termékeket használ. Tartalmi és szerzői jogi kérdésekkel, kérjük, forduljanak a web-szerkesztőségünkhöz: info@csodaso.hu

 

 

Adatkezelési tájékoztató

Jelen tájékoztató Bányai E. Gabriella. (2315 Szigethalom, XVIII.A. utca 5.sz, adószám : .68319724-1-33 továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, www.csodaso.hu internet címen elérhető weboldalon (a továbbiakban Weblap) publikált tartalomszolgáltatás igénybe vételének adatvédelmi szabályait tartalmazza.

1. A Szolgáltató adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvénnyel

2. A szolgáltatás során felhasználónak minősül a Weblap látogatója (a továbbiakban Felhasználó), illetőleg mindenki, aki annak bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Weblap szolgáltatása bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Adatkezelési tájékoztatóban közzétett szabályokat.

3. A Weblap látogatása során a szerveren biztonsági okokból a Szolgáltató rögzíti a Felhasználó hálózati identitását: számítógépének IP-címét, valamint látogatásának időpontját, illetve az oldalon tett aktív tevékenységeit. Ezeket az adatokat a Szolgáltató elektronikus formátumban legfeljebb 30 napig tárolja a szerveren. A Szolgáltató az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adja ki.

4. A Weblapot a Felhasználók anonim módon, regisztráció és személyes adatok megadása nélkül látogatják, szolgáltatásait bejelentkezés nélkül veszik igénybe. A Szolgáltató a Felhasználókról nem tárol semmilyen személyes információt a Weblap adatbázisában.

Jelen adatkezelési tájékoztatóban közzétett információk a Felhasználók személyes adatainak kezelésével kapcsolatos eljárásra vonatkoznak. A nem személyes adatok kezelésével kapcsolatban a Szolgáltató külön nyilatkozatot nem tesz.

Shopping Cart