Rólunk

Szeretettel Üdvözöljük!

Fő célunk, hogy segítsünk térségünkbe azoknak, akik nem látogathatják rendszeresen a parajdi sóbányát, így természetes, hatékony, kockázatmentes sóterápiás szobát biztosítva számukra.
A megelőzés mellett nagy segítséget nyújt a gyógyulásukban – a parajdi só jótékony hatásával – azoknak, akik az egészségüket természetes módon kívánják megőrizni. A CsodaSó sószobájában a sófal parajdi sótömbökből, fa rácsozattal; I. osztályú, megmunkált fenyőfából készült.
Összesen 950 kg parajdi kősó és himalaya sótégla került beépítésre, a sóhomokozóban pedig 300 kg erdélyi sóőrlemény „dolgozik” a gyermekek, felnőttek egészségéért. A különleges hangulatvilágításról, az Önök relaxációjuk és feltöltődésük elősegítésére himalaya só dekorációs elemek gondoskodnak.
Nagy előnye, hogy nincs tömeg, így akár családi programként is felfogható a gyógyulás !

“Határozd el most, hogy megteszed azt, amit eddig halogattál, mert ma van az a különleges nap, amire vártál!”

A sóterápia egy olyan eljárás, mellyel természetes módon kezelhetjük a légúti és allergiás megbetegedéseket, enyhíthetjük a tüneteket, és ami még fontosabb, rendszeres használatával meg is előzhetjük őket.
Napjainkban az asztma, az allergia és egyéb felső-légúti megbetegedések az egyik leggyakoribb krónikus betegségnek számítanak, melyek érintik a felnőtteket és a gyermekeket egyaránt.
Sószobánkba a sót nem párologtatjuk, így légzés közben nem tapad a nyálkahártyára a felső légutakban és nincs extra nyáktermelés. A terápia eredményeképp javul a légzés, ami a szervezet többi részének normális működéséhez vezet.
A himalája sótéglák megvilágításával a színterápia nyugtató és stresszoldó hatása érvényesül. Ennek köszönhetően, rövid idő alatt csökkennek a hiperaktív gyerekek koncentrációs- és alvászavarai, valamint a felnőttek depressziós tünetei. Csökkenti a vér koleszterinszintjét, ezáltal a vérnyomást és a szív megterhelését is.
A parajdi és a Himalájai só negatív töltésű ionjai támogatják idegi erőinket és általános közérzetünket, például a stressz, a gondok, a félelmek és a depresszió esetében.
Vendégeinknek egyéni javaslatot adunk a kúrák időtartamára, számára vonatkozóan.
Kellemes pihenést és gyógyulást kívánunk !

_MG_7465
_MG_7382
_MG_7396
_MG_7389
_MG_7419
_MG_7416
Shopping Cart