Kapcsolat

+3630 470 4737
+3624 959 448

info@csodaso.hu

2315 Szigethalom
Dunasor utca 9.

Hétfő
11:00 – 19:00
Kedd
09:00 – 19:00
Szerda
11:00 – 19:00
Csütörtök
09:00 – 19:00
Péntek
09:00 – 19:00
Szombat
ZÁRVA
Vasárnap
ZÁRVA

Gyakran Ismételt Kérdések!


Mit várhat a kúra után?

Az eredmények egyénenként és betegségenként változóak, és minimum egy teljes kúra, ( heti legalább 3 alkalommal ) elvégzése esetén várhatóak. A tartós eredmény eléréséhez a kúra évi többszöri ismétlésére is szükség lehet.
A terápia mellékhatásoktól mentes, a sószobában fertőzésveszély nincs!

Mennyibe kerül egy kúra?

A kúra egy 5 vagy egy 10 alkalmas bérlet vásárlásával kezdhető el. Fizethet alkalmanként is, de bérlet vásárlásával kedvezményes a sószobánk használata és terápiás hatás csak teljes kúra elvégzése esetén biztosított! Kérjük, nézze meg a Sószoba Árak rovatot, ahol, az aktuális árainkról tájékozódhat. Hívjon bátran, szívesen válaszolunk.

Mennyi idő egy alkalom?

Egy kezelés 45 percig tart. Ez alatt folyamatos, sóval telített a levegő.

Mennyi ideig tart egy kezelés?

A kúra időtartama minden esetben 1 óra. 6 év alatti gyermekek esetén a kezeléshez 45 perc is elegendő – de nekik is lehetőségük van az 1 órát végig kitölteni.

Egészséges vagyok, mikor érdemes igénybe venni a terápiát?

A Sószoba kúraszerű látogatása megelőző terápiaként javasolt a szervezet ellenálló képességének javítása, légzéskapacitás növelés, nagyobb szmog- és pollenterhelés, valamint a dohányzásról történő leszokás esetében. Kifejezetten ajánlott gyermekek, könnyebb felső légúti megbetegedésekre hajlamos emberek és dohányosok számára.

Milyen gyakran kell járni a kezelésekre?

A hosszú távú hatás érdekében indokolt a heti legalább két – háromszori látogatás.
Hosszú távú hatás csak 10 vagy 20 alkalmas kúra után várható!
Személyes tanácsot adunk a kezelések számát illetően.

Milyen betegségekre jó ez a terápia?

Minden légúti tünettel járó betegségre. Többek között: krónikus bronchitis, obstruktív bronchitis, sinusitis, asztma, légszomj, mellkasi szúró fájdalom, köhögés (előforduló éjszakai köhögés, terhelésre jelentkező köhögés), krupp, orrfolyás, nyáklerakódás, megfázás, légúti allergiák (por allergia is), légúti nyálkahártya gyulladás, nyálka ödéma, rhinitis, tonsilitis (mandulagyulladás), arcüreggyulladás, hörgőszűkület, hörgőgyulladás, pneumónia (tüdőelégtelenség), COPD, pharyngitis, bronchiectatikus megbetegedések, tüdő infekciók, dohányzással összefüggő megbetegedések, influenza, rhinosinosopathia

Milyen ruhában kell menni?

A kezelésekre normál utcai ruhában lehet jönni. A felnőtteknek lábzsákot adunk, gyermekeknek pókozni javasolt. A hőmérséklet 20-22 Celsius fok, alacsony relatív páratartalom mellett.

Shopping Cart