Szállítás

Átvételi lehetőségek, szállítás és szállítási díjak

A szállítási idő: kb. 1-2 munkanap.

1) Személyes átvétel : díjmentes

Az Sószoba és ajándéküzlet: 2315 Szigethalom, Dunasor utca 9. (Taksony hídtól 50m)

Elkészített rendelések átvétele: nyitvatartási időben

2 Szállítási díjaink Magyarországon
Packeta csomagpontra csak 5 kg-os csomagig választható. Előre utalással: 1.290.Ft.
Utánvét esetén +600Ft.
Átvevőhelyek https://www.packeta.hu/atvevohelyek

Házhoz-szállítás – PACKETA

A CsodaSó, a PACKETA Csomagküldő szolgálat közreműködésével juttatja el otthonodba a megrendelt termékeket.
A futárszolgálattal történő szállítás 2-4 munkanapon belül történik, munkanapokon, várhatóan 8:00 és 17:00 óra között. Amikor a csomagodat elkészítettük és a futárszolgálatnak átadtuk, e-mailt küldünk.

 Szállítási díjak, előreutalás esetén:

– 0,1kg.-0,5kg. : 2.990-Ft.
– 0,6kg.- 2kg. között csomag max.: 2.990.-Ft.
– 2kg – 5kg. között, csomag max.:  2.990.-Ft.
– 5kg – 10kg között, csomag max.: 2.990.-Ft.
Fontos információk és paraméterek
Minimum méretek: 10×7×1 cm.
Maximális csomagsúly: 10 kg.
Egy oldal maximális mérete: 70 cm.
Utánvét + 590Ft

Minden dōTERRA termék szállítása 3-5 munkanapot vesz igénybe!

Bármilyen kérdésed van, fordulj bizalommal hozzánk és segítünk minden kérdésedet megválaszolni!

Elállási jog gyakorlásának menete

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban Fogyasztó).

A terméknek, több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) CsodaSó részére.  A Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

Mindkét esetben a Szolgáltató e-mailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a CsodaSó részére.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mailen keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a CsodaSó a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a CsodaSó címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha a Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

A termék a CsodaSó címére történő visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. A CsodaSónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

Ha a Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül a CsodaSó visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a Fogyasztó a CsodaSó által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.
A CsodaSó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a CsodaSó a korábbi időpontot veszi figyelembe.

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a CsodaSó, kivéve, ha a Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

A Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A Fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Felhasználó személyére szabtak.

Shopping Cart