Interneten fizethetünk a pihenőkártyával

A Széchenyi Pihenőkártya felhasználása egyre sokoldalúbb, egyre több tevékenységet, programot fizethetünk róla például a szabadidő zsebből nálunk is törlesztheti a Sószobánk használatát..

Nálunk online tranzakción keresztüli fizetést biztosítunk az Önök számára. Mindhárom, OTP, MKB, K&H Bankok által kibocsájtott SZÉP kártyát elfogadunk !

Az online számos fizetési előnyei között, elsősorban időt spórolnak meg. A tranzakciók lebonyolítása meglehetősen egyszerű, ,mely egy online felületen történik. 

Természetesen sokan aggódnak az online átutalások biztonsága miatt. Ezért – a teljesség igénye nélkül – néhány tanács, biztonsági egyszerű intézkedés, melyet érdemes ezen kártyák használatakor is szem előtt tartani: 

 – ne hagyjuk, hogy adataink és kártyánk illetéktelen kezekbe kerüljenek, hogy esetleg más használná fel

– amikor az online fizetési felületet használjuk, biztonságos számítógépről tegyük

– illetéktelenek ne követhessék figyelemmel tevékenységünket, ne leshessék el a fontos információkat.

– tudni kell, hogy online fizetéskor a SZÉP-kártya használatához elegendő mindössze a lejárati dátumot és a kártyaszámot tudni – ezért is fontos, hogy minden egyes alkalommal fizetés után tegyük el a cserébe kapott nyugtát, hiszen az azon található adatok segítségével a kártya esetleges eltulajdonítója már használni is tudja azt !

Ha mégis megtörténne a baj, akkor sem kell aggódnunk, hiszen a kibocsátóknál a SZÉP-kártyák egyszerűen és gyorsan letilthatóak, miután konzultálnak az ügyfélszolgálattal. Ugyanakkor azt is érdemes tudni, hogy a letiltott kártya már nem aktiválható újra, így alaposan bizonyosodjunk meg róla, hogy valóban nincsen nálunk, mielőtt kapcsolatba lépnénk az illetékes pénzintézettel.

 

Lépjen velünk kapcsolatba